van der Borg Security

specialist voor beveiliging van uw bezit

Intercomsysteem


Een oplossing begint bij het juiste advies.

Een advies op basis van een persoonlijke werkwijze. Dat is waar het bij Van der Borg Security vanaf het eerste contactmoment om gaat. Na het maken van een afspraak komt een van onze adviseurs bij u langs. Op locatie worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken. 

We vinden het belangrijk dat onze oplossing geheel aansluit bij uw wensen. Hierbij houdt de adviseur rekening met eisen die u en uw verzekering mogelijk stelt. Voor het advies wordt uw pand of woning tevens geïnspecteerd. Vanuit deze inspectie krijgt u advies wat de beste oplossing voor u zou zijn. U kunt dan denken aan b.v. alarm, beveiligingscamera of branddetectie.

Dit advies is onze eerste kennismaking. We vinden dat een kennismaking geheel openhartig moet zijn. Daarom is dit vrijblijvend en zijn er geen kosten verbonden aan de afspraak.


Service en onderhoud voor u.

Heeft u beveiliging dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd? Gaat om een alarm, beveiligingscamera, branddetectie of toegangscontrole? En bent u opzoek naar een bedrijf dat de service en het onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze monteurs zijn opgeleid in het onderhouden van diverse systemen. Zo kunnen we uw bestaande beveiliging onderhouden. Ook van een merk dat wij zelf niet installeren.


E-mailen
Bellen