van der Borg Security

specialist voor beveiliging van uw bezit

Rookmelder

Een brand kan ontstaan door kortsluiting, overbelasting of een blikseminslag. De oorzaak van een brand hoeft dus niet altijd nalatigheid te zijn. Door een brand vroegtijdig te signaleren d.m.v. een rookmelder, kan er snel tot actie worden overgegaan. Op die manier zal de schade aan uw woning worden beperkt.

Wat u van onze brandbeveiliging kunt verwachten

  • Installeren van Rookmelder tot en met volledige brandmeld- en ontruimingsinstallatie.
  • Draadloos en bedraad
  • Rookmelders gaan min 7 jaar mee

Van der Borg Security is een onderhoudsbedrijf in brandbeveiliging. Voor de rookmelders werken we meestal met de merken Honeywell en Aritech. We verrichten jaarlijks service en onderhoud aan uw systeem. Zo werkt uw brandmeld- en ontruimingsinstallatie altijd naar behoren.

Naast het jaarlijkse onderhoud bent u verplicht om maandelijks een controle aan het systeem uit te voeren. Deze maandelijkse controle kan door ons uitgevoerd worden, maar we kunnen u ook opleiden en begeleiden zodat u dit zelf kunt doen.

Bij een totaaloplossing tegen brand horen ook.

  • Rookmelder
  • Hittemelder
  • CO melder
  • Noodverlichting
  • Vluchtwegverlichting
  • Programma van Eisen
  • Hoog gevoelige detectie

Een oplossing begint bij het juiste advies

Een beveiligingsadvies op basis van een persoonlijke werkwijze. Dat is waar het bij Van der Borg Security vanaf het eerste contactmoment om gaat. Na het maken van een afspraak komt een van onze beveiligingsadviseurs bij u langs. Op locatie worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken. 

We vinden het belangrijk dat onze beveiligingsoplossing geheel aansluit bij uw wensen. Hierbij houdt de adviseur rekening met eisen die uw verzekering mogelijk stelt en eventuele technische eisen. Voor het advies wordt uw pand of woning tevens geïnspecteerd op de inbraakgevoeligheid. Vanuit deze inspectie krijgt u advies wat de beste beveiliging voor u zou zijn. 

U kunt dan denken aan b.v. alarm, beveiligingscamera of branddetectie.

Dit advies is onze eerste kennismaking. We vinden dat een kennismaking geheel openhartig moet zijn. Daarom is dit vrijblijvend en zijn er geen kosten verbonden aan de afspraak.

Service en onderhoud voor uw bestaande beveiliging

Heeft u beveiliging dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd? Gaat om een alarm, beveiligingscamera, branddetectie of toegangscontrole? En bent u opzoek naar een bedrijf dat de service en het onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze monteurs zijn opgeleid in het onderhouden van diverse systemen. Zo kunnen we uw bestaande beveiliging onderhouden. Ook van een merk dat wij zelf niet installeren.


Wilt u vrijblijvend advies?

E-mailen
Bellen