van der Borg Security

specialist voor beveiliging van uw bezit

Zakelijke beveiliging:

Iedereen moet rekening houden met inbraken. Dat is nu eenmaal realiteit. Het idee dat iemand ongewenst in uw bedrijf rondloopt en schade toebrengt is toch onprettig. Met goede inbraakbeveiliging kunt u dit voorkomen. 

Om inbraken te voorkomen is het belangrijk dat uw beveiligingssysteem geheel aansluit bij uw situatie. Daarom vinden wij het persoonlijke aspect in onze samenwerking vanaf het eerste contactmoment zo belangrijk. Naast het aanleggen van een nieuwe installatie, kunnen we ook uw huidige installatie beoordelen en de service en het onderhoud hieraan uitvoeren. 

WAT U VAN ONZE INBRAAKBEVEILIGING KUNT VERWACHTEN

  • Samenstelling, installatie en onderhoud van de beveiliging
  • Borg certificering
  • Bedraad, hybride of draadloze inbraakbeveiliging
  • Aansluiting op erkende meldkamers mogelijk
  • Een overstap wordt voor u geregeld.
  • Doormelding van het systeem kan via internetverbinding en/of GPRS

Als CIBV Borg gecertificeerd bedrijf mogen we inbraakbeveiliging aanleggen en de benodigde certificering afgeven die uw verzekering kan eisen. Het systeem kan door ons zowel met als zonder bekabeling aangelegd worden. Dat is mogelijk omdat we met verschillende merken werken. Voor het aanleggen van nieuwe installaties werken we bij voorkeur met de merken Galaxy, Aritech en Vesta by Climax. We verrichten jaarlijks service en onderhoud aan uw systeem. Zo werkt uw inbraakbeveiliging altijd naar behoren.

BIJ EEN TOTAALOPLOSSING TEGEN INBRAAK HOORT OOK:

EEN OPLOSSING BEGINT BIJ HET JUISTE ADVIES

Een beveiligingsadvies op basis van een persoonlijke werkwijze. Dat is waar het bij Van der Borg Security vanaf het eerste contactmoment om draait. Na het maken van een afspraak komt een van onze beveiligingsadviseurs bij u langs. Op locatie worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken. 

We vinden het belangrijk dat onze beveiligingsoplossing geheel aansluit bij uw wensen. Hierbij houdt de adviseur rekening met eisen die uw verzekering mogelijk stelt en eventuele technische eisen. Voor het advies wordt uw bedrijf tevens geïnspecteerd op de inbraakgevoeligheid.

Dit advies is onze eerste kennismaking. We vinden dat een kennismaking geheel openhartig moet zijn. Daarom is dit vrijblijvend en zijn er geen kosten verbonden aan de afspraak.


SERVICE EN ONDERHOUD VOOR UW BESTAANDE INBRAAKBEVEILIGING

Heeft u een beveiligingssysteem dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd? En bent u opzoek naar een bedrijf dat de service en het onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze monteurs zijn opgeleid in het onderhouden van diverse inbraaksystemen. Zo kunnen we uw bestaande inbraakbeveiliging onderhouden. Ook van een merk dat wij zelf niet installeren.


Wilt u vrijblijvend advies?E-mailen
Bellen