van der Borg Security

specialist voor beveiliging van uw bezit

Beveiligingscamera buiten

De juiste beveiligingscamera buiten met de juiste kijkhoek. Eigenschappen die nodig zijn voor goede beveiligingscamera buiten. De plaats waar de camera komt te hangen wordt geadviseerd door Van der Borg Security op basis van wat u wil zien.

Dahua camera

Wat u van onze beveiligingscamera buiten kunt verwachten:

  • Samenstelling, installatie en onderhoud van het camerasysteem
  • Kwalitatieve beelden door Ultra HD 4K
  • Beelden live en achteraf zien
  • Bediening via recorder en/of APP

Voor het aanleggen van nieuwe installaties werken we bij voorkeur met het merk Dahua. Om ervoor te zorgen dat uw camerasysteem altijd naar behoren werkt, verricht Van der Borg Security jaarlijks service en onderhoud.

Bij een totaaloplossing voor camerabeveiliging buiten hoort ook een intercom / toegangscontrole.

Een intercomsysteem heeft standaard spreek/luister verbinding en kan uitgebreid worden met beeld. Het systeem kan gekoppeld worden aan uw cameraobservatie- en/of toegangscontrolesysteem.

Een oplossing begint bij het juiste advies

Een advies op basis van een persoonlijke werkwijze. Dat is waar het bij Van der Borg Security vanaf het eerste contactmoment om gaat. Na het maken van een afspraak komt een van onze adviseurs bij u langs. Op locatie worden uw wensen en onze mogelijkheden besproken. 

We vinden het belangrijk dat onze beveiligingsoplossing geheel aansluit bij uw wensen. Hierbij houdt de adviseur rekening met eisen die u mogelijk stelt en eventuele technische eisen. Voor het advies wordt uw woning eventueel geïnspecteerd. Vanuit deze inspectie krijgt u advies wat de beste mogelijkheden voor u zijn. 

Dit advies is onze eerste kennismaking. We vinden dat een kennismaking geheel openhartig moet zijn. Daarom is dit vrijblijvend en zijn er geen kosten verbonden aan de afspraak.

Service en onderhoud voor uw bestaande beveiliging

Heeft u beveiliging dat al geheel op maat is samengesteld en geïnstalleerd? Gaat om een alarm, beveiligingscamera, branddetectie of toegangscontrole? En bent u opzoek naar een bedrijf dat de service en het onderhoud kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze monteurs zijn opgeleid in het onderhouden van diverse systemen. Zo kunnen we uw bestaande beveiliging onderhouden. Ook van een merk dat wij zelf niet installeren.


Wilt u vrijblijvend advies?E-mailen
Bellen